Home » Nieuwsbrief » Beste ouders, collega’s, kinderen,

Beste ouders, collega’s, kinderen,

carmen h

Beste ouders, collega’s, kinderen,

Velen van jullie kennen mij al, maar nu mag ik mij officieel voorstellen. Vanaf 1 maart ga ik de interne begeleiding verzorgen op Het Gein. In 2012 heb ik Elsje vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en vanaf september 2014, heb ik voor de tweede keer de taken van Elsje waargenomen, in verband met de komst van haar derde dochter.

Al meer dan twintig jaar werk ik in het onderwijs. Ik ben gestart als leerkracht , deed vervolgens de interne begeleiding op verschillende scholen voor zowel de onder- als de bovenbouw. Tijdens mijn loopbaan heb ik mij steeds verder verdiept, geschoold, in met name de inhoud van het onderwijs. Kennis genomen van nieuwe methodieken, materialen, inzichten, met als doel de kwaliteit van het onderwijs te verhogen. Met deze kennis, ervaring én volle inzet wil ik samen met collega’s , werken aan het optimaliseren én passend maken van het onderwijs voor de kinderen op ’t Gein.

Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte op deze school, kreeg ik een warm gevoel. Een betrokken, professioneel team met zulke leuke kinderen en ouders. Een plek waar ik graag wil werken. Na de krokusvakantie start ik en zal er zijn op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

… de energie stroomt, ideeën bruisen, het gevoel is goed, kortom: Ik heb er zin in!

Met vriendelijke groet,

Carmen Hermens