Home » Nieuwsbrief » BS Het Gein doet mee aan de Jantje Beton Loterij

BS Het Gein doet mee aan de Jantje Beton Loterij

Op woensdag 10 september gaat onze school van start met de Jantje Beton Loterij. Hieronder vindt u de informatie die u als ouder of verzorger kunt doorlezen zodat u weet waar de loterij voor staat. Ook helpt het u om uw kind te herinneren aan de belangrijkste onderdelen van de Jantje Beton Loterij.

Van 10 t/m 24 september halen de leerlingen met de verkoop van loten geld op dat onze school mag besteden aan het opknappen van het schoolplein, nieuwe spelmaterialen of een schoolreisje. Van ieder verkocht lot van 2 euro gaat er namelijk 1 euro naar onze school. Er gaat ook 1 euro naar de buitenspeelprojecten van Jantje Beton. Jantje Beton ondersteunt kinderen, die wel wat extra geluk kunnen gebruiken, bij het leuker maken van hun buurt. Deze kinderen groeien op in wijken waar buitenspelen helaas niet zo vanzelfsprekend is. Meestal komt dat omdat er niet genoeg plek is, de straat onveilig of de speelplek saai of verouderd is. Door geld op te halen met de loterij steunt onze school ook deze kinderen.

GEDEELD GELUK IS DUBBEL GELUK!

HOE WERKT DE LOTERIJ?

Op school zullen de leerlingen uitleg krijgen over de Jantje Beton Loterij. Ook zal uw kind het lotenboekje en de loterij-envelop krijgen. Voor in het lotenboekje vindt u informatie over de loterij. De loterij is gericht op verkoop van loten aan familie, vrienden en kennissen. Zo wordt voorkomen dat de kinderen met geld over straat hoeven. Wilt u (extra) uitleg over de actie? Bekijk dan op

www.jantjebeton.nl/loterij het filmpje. 

LOTENBOEKJE + GELD INLEVEREN OP SCHOOL

Het is belangrijk dat de leerlingen het lotenboekje samen met het geld na afloop teruggeven aan hun juf of meester. Ook als alle loten verkocht zijn of uw kind niet meedoet aan de actie vragen wij aan de leerlingen of zij het lotenboekje bewaren en weer inleveren op school. Voor de trekking is het namelijk belangrijk dat onze school registreert en aan Jantje Beton meldt welke loten er zijn verkocht. De school die het lot verkoopt waar de hoofdprijs op valt, wint een extra feestcheque van 1000 euro!

PRIJSVRAAG VOOR KINDEREN

Alle leerlingen die loten verkopen, maken via de prijsvraag kans op leuke kinderprijzen! Zoals een trampoline of Space Scooter. Achter in het lotenboekje staat hoe uw zoon of dochter mee kan doen.

ZET ‘M OP!

Wij wensen alle leerlingen heel veel succes met het verkopen van de loten! Mede dankzij de opbrengst van de Jantje Beton Loterij krijgt onze school de kans bij te dragen aan buitenspeelplezier voor onze leerlingen én andere kinderen in Nederland.

Wilt u niet dat uw kind deelneemt, meldt dat dan bij de leerkracht van uw kind