Home » Nieuwsbrief » Graag wil ik mij even voorstellen

Graag wil ik mij even voorstellen

Marjana Kascelan

Beste ouders,

Even voorstellen: Mijn naam is Marjana Kascelan. Eigenlijk ben ik al bij velen bekend maar dan als de moeder van Danilo(groep 5), Milica (groep 3) en Savo (’t Opstapje). Sinds dit schooljaar ben ik in dienst van Swazoom als ouderconsulent.

Elke maandag ben ik op Het Gein aanwezig voor het Verteltassenproject. Daarnaast assisteer ik Astrid Gondorf bij het organiseren, begeleiden en uitvoeren van ouderbijeenkomsten die gerelateerd zijn aan thema’s van school of peuterspeelzaal.

Ik ga mijn best doen om de ouders van onze school warm te krijgen voor het maken van nieuwe Verteltassen. We hebben een mooie verzameling tassen, handgemaakt door moeders, oma’s, maar deze collectie moet uitgebreid worden. De Verteltassen zijn gewild onder de peuters van ’t Opstapje en de kleuters van Het Gein. De juffen gebruiken de tassen ook veelvuldig bij bijv. het introduceren van een nieuw thema.

Kom eens een kijkje nemen bij The Making of De Verteltas. We hebben een aantal vaste krachten (moeders) iedere maandag, maar ook ouders die af en toe komen voor een uurtje (of voor de gezelligheid), en ouders die thuis teksten schrijven, cd’s inspreken, handwerkjes maken etc. Alle hulp is welkom!

Niet vergeten: elke maandag van 8:30 tot 11:45 in de Ouderkamer/bibliotheek: Verteltassen.

Kom langs voor een kopje koffie/thee, dan vertellen we je meer hierover en ik weet zeker dat ook JIJ iets kan betekenen in ons Verteltassenproject.

verteltas 22