Home » Nieuwsbrief » Meester Matthijs op bezoek bij schoolvoetbal

Meester Matthijs op bezoek bij schoolvoetbal

IMG_2812Het is bewezen dat het goed werkt als leerkrachten hun leerlingen komen aanmoedigen. Meer publiek is natuurlijk ook van harte welkom, maar matthijs heeft zeker een positieve invloed gehad.

Het team van groep 8 zat wel heel dicht tegen hun eerste overwinning aan. helaas bleef het bij 0-0 omdat hun tegenstander erg laat op kwam dagen, maar als ze iets meer tijd hadden dan de 8 minuten die ze in hun tweede wedstrijd hebben gespeeld, dan hadden ze er zeker wel een paar doelpunten in geschoten. Nu hebben ze deze moeten bewaren voor de laatste ronden van volgende week.

Het team van groep 7 maakt er ook een stijgende lijn van met een eerste en zeer mooie overwinning van 3-1 in de laatste wedstrijd. Dit geeft een goede motivatie voor volgende week om er nog wat meer winstpartijtjes bij te pikken.

IMG_2813Het combinatie team van groep 4/5/6 gaat als een sneltrein met vandaag winst partijen van 5-1 en 6-0. Super jongens! En dat na dat er op de eerste woensdag ook 1 partij is gewonnen geeft ze een mooie positie op de ranglijst. Volgende week komt daar wel een top wedstrijd voor op het programma tegen de ‘Blauwe lijn 6’ om 15:30 op veld 3C. Dus kom dat bekijken en natuurlijk aanmoedigen!

Het team van groep 4 doet het erg goed in het klassement en staan goed bovenaan door hun sterke aanwezigheid durft menige tegenstander gewoon niet aan te treden tegen dit team en halen ze glorieus 3 punten na 3 punten binnen. Als er eindelijk een team aan durft te treden halen ze ook gewoon hun punten binnen. Mede door een mooi doelpunt van jayden in de laatste wedstrijd (1-1) komt dit team nu op 10 punten.

Meer uitslagen, de standen en de komende wedstrijden kun je bekijken via de volgende link: Schoolvoetbal 2015