Home » De Oudervereniging » NIEUWS VAN DE OUDERVERENIGING

NIEUWS VAN DE OUDERVERENIGING

Het schooljaar is in volle gang en zo ook de oudervereniging:

 

  • Elke woensdagochtend tussen 8.30 en 9.00 uur is een aantal leden van het OV-bestuur in de hal van de school aanwezig om vragen te beantwoorden, kennis te maken en meer informatie te geven over de verschillende activiteiten. Kom gerust eens langs.
  • Vanuit de oudervereniging worden verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals schoolreisjes, sport evenementen (onder meer het schoolvoetbaltoernooi dat nu gespeeld wordt), de feesten op school (bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Pasen en het eindejaarsfeest), onderhoud van het gebouw en de tuinen, openstellen van de schoolbibliotheek, de verteltassen en luizencontroles. Wie wil ons hierbij helpen? Download dan hier de ouderhulplijst (http://www.hetgein.nl/download/downloads/Ouderhulplijst%20OV%202015-2016.docx), en stuur het ingevulde formulier naar oudervereniging@hetgein.nl of ontmoet ons op woensdagochtend in de centrale hal.
  • Op donderdag 13 oktober om 20:00 uur organiseren we weer de jaarlijkse ouderbijeenkomst (ALV). Op deze avond doen we verslag van de activiteiten van het afgelopen schooljaar en leggen we zaken vast voor het lopende schooljaar. Alle ouders zijn uitgenodigd om mee te beslissen, vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.

Hopelijk tot ziens op de ALV of op woensdagochtend!

Namens de OV:

Mark Vlaanderen Oldenzeel, Voorzitter – vader van Nika (3B) en Isis (1/2)

Steven Vlaanderen Oldenzeel, Penningmeester- vader van Sem (4) en Mayra (6)

Nancy Lijten-Schockman, Secretaris – moeder van Noa (1/2D)