Home » Nieuwsbrief » Nieuws vanuit de kleutergroepen

Nieuws vanuit de kleutergroepen

Vrijdag 27 maart vieren wij in de onderbouw de verjaardag van de leerkrachten. Tevens staat het paasontbijt op het programma. De dag zal er als volgt uit gaan zien.

‘s Ochtend bij binnenkomst om 8.20u komen de kinderen de klas in. De leerkracht zal dan even kort ‘afwezig‘ zijn, totdat alle kinderen in de klas er zijn. Aansluitend zullen wij onze verjaardag vieren. Na de verjaardag gaan de kinderen buiten spelen en zal de klas klaar gemaakt worden voor de paasbrunch. Samen met de kinderen gaan wij genieten van een lekkere maaltijd. U als ouder kan ons daarbij helpen. Op de klassendeur komt vanaf maandag 16 maart een intekenlijst te hangen, waarop u kunt aangeven wat u wilt maken of meebrengen voor het ontbijt. Eigen suggesties zijn altijd welkom in overleg met de leerkracht. De bonnen voor de gemaakte kosten kunt u inleveren bij de leerkracht voorzien van naam en rekeningnummer. De ochtend duurt zoals normaal tot 11.45u. Daarna gaan de kinderen naar huis of naar de overblijf.

Omdat het ook de vrijdag voor een vakantie is mogen de kinderen speelgoed meenemen waar zij ’s middags mee kunnen spelen.

Hoe de kinderen naar school mogen komen (verkleed of niet) laten wij u nog weten. Houdt daarvoor het mededelingen bord van de klas in de gaten. Dit i.v.m. de fotograaf die aanwezig is op deze dag.

Kortom een drukke, actieve en vooral gezellige dag, waar wij leerkrachten erg naar uitkijken.ballon