Home » Nieuwsbrief » OPVOLGING SPORTCOMMISSIE VOOR 50% GESLAAGD

OPVOLGING SPORTCOMMISSIE VOOR 50% GESLAAGD

Zoals u weet heeft de gehele sportcommissie (om begrijpelijke redenen) onlangs afscheid genomen. Mede dankzij lobbywerk van Juf Charlotte heb ik besloten om me voor de sportcommissie op te geven.

Graag stel ik me kort aan u voor. Mijn naam is Patrick Amahorseya en ik ben de vader van Jay (6A) en Dean (3B). Ik houd van sport en dan vooral van balsporten. Ik heb lang getwijfeld of ik me voor de sportcommissie zou opgeven vanwege een drukke baan en dito gezinsleven. Maar dit is volgens mij nu juist 1 van die commissies die prima te combineren valt met het bovenstaande. Wat helpt is dat we vlakbij school wonen, gemakkelijk om bij vergaderingen van de OV te zijn. Een gesprek met Matthijs heeft me tot slot over de streep getrokken.

Nu zijn Matthijs en ik nog op zoek naar die ene laatste persoon om de sportcommissie compleet te maken. We zijn hierbij op zoek naar ouders / vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen en sport. Wat wordt er verwacht van de sportcommissie?

 

  • Als onderdeel van de oudervereniging (OV) is er iemand van de sportcommissie aanwezig bij de vergaderingen van de OV. Deze vinden doorgaans om de 2 maanden plaats;

 

  • De sportcommissie regelt de inschrijvingen en maakt de teams voor schoolvoetbal. Schoolvoetbal is 4 woensdagmiddagen aan het begin van het schooljaar. ABBS Het Gein heeft hierin een naam hoog te houden!

 

  • De sportcommissie werft leerlingen en regelt de inschrijvingen voor de avond4daagse. En natuurlijk is één van ons hierbij aanwezig;

 

  • Tot slot: de sportcommissie heeft, in overleg met gymdocent Matthijs Zwaal, de vrijheid om mee te doen met andere sportevenementen die toevallig in het jaar plaatsvinden.

 

Enthousiast geworden? Bent u het laatste lid dat we mogen verwelkomen? Meer informatie nodig? We horen graag van u.

 

Matthijs Zwaal

Patrick Amahorseya (06-30684290)