Home » Nieuwsbrief » Opvolging Sportcommissie

Opvolging Sportcommissie

Rogier Pastoor en Pablo Franka gaan dit jaar helaas stoppen met de sportcommissie. Ze hebben zich altijd met veel plezier en enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk kinderen te betrekken bij de grote sportevenementen in de buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de avond 4-daagse en het schoolvoetbal. Bij deze alvast bedankt vanuit de kinderen en het schoolteam!

 

Doordat de gehele sportcommissie afscheid neemt zijn we dringend opzoek naar één of meerdere opvolgers (het liefst een duo/trio). We zijn hierbij opzoek naar ouders/vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen en sport. Wat wordt er verwacht van de sportcommissie?

 

  • Als onderdeel van de oudervereniging (OV) is de sportcommissie aanwezig bij de vergaderingen van de OV. Deze vinden om de 2 maanden plaats.
  • De sportcommissie regelt de inschrijvingen en maakt de teams voor schoolvoetbal. Schoolvoetbal is 4 woensdagmiddagen aan het begin van het schooljaar.
  • De sportcommissie werft leerlingen en regelt de inschrijvingen voor de avond 4-daagse en vindt het natuurlijk leuk om zelf mee te lopen.
  • Als laatste punt heeft de sportcommissie in overleg met de gymdocent Matthijs Zwaal de vrijheid om mee te doen met andere sportevenementen.

 

Vragen of interesse? Neem contact op met Matthijs Zwaal via M.zwaal@hetgein.nl!