Home » Nieuwsbrief » SOCIALE WEERBAARHEIDSTRAINING IN SCHOOL

SOCIALE WEERBAARHEIDSTRAINING IN SCHOOL

Binnenkort huren wij weer de gymzaal in Basisschool Het Gein om een ‘Rots en Water’ training te geven voor kinderen uit groep 7 en 8.

We doen veel fysieke oefeningen met de kinderen, waarbij ze leren om soms een ‘rots’ te zijn (kracht, onafhankelijk opstellen en eigen weg volgen) en soms ‘water’ (rust, samenwerken en flexibiliteit). Bewustzijn van eigen kracht, voor jezelf opkomen, grenzen aangeven en grenzen van anderen respecteren staan centraal.

Informatie-workshop voor ouders

Lijkt het u misschien iets voor uw kind, maar wilt u er graag iets meer over weten? Meldt u zich dan aan voor een korte workshop op donderdag 27 augustus om 20.00 uur in de school. We geven dan wat meer informatie en doen wat oefeningen samen zodat u het zelf kunt ervaren. Alle ouders zijn welkom, ook als uw kind niet in groep 7/8 zit en er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Graag wel even vooraf een mailtje sturen naar cynthiaheek@gmail.com waarin u zich aanmeld voor de workshop.

Rots en Watertraining groep 7/8

De Rots en Water training voor groep 7 en 8 start na de zomervakantie op dinsdag 8 september en bestaat uit 8 lessen; iedere dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur. Met uitzondering van de herfstvakantie.

De kosten bedragen € 90,- en dienen bij aanvang van de eerste les te zijn betaald. De training gaat alleen door bij een minimale inschrijving van 8 kinderen. De maximale groepsgrootte is 12 kinderen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Misschien tot donderdag 27 augustus bij de korte workshop!

 

Regina Hogenberg (moeder van Ella uit gr 7) 06-21277185, reginahogenberg@gmail.com

Cynthia Heek, 06-24603742, cynthiaheek@gmail.com