Home » Nieuwsbrief » Speciale campagne voorschool KSH kinderdagverblijf Gein

Speciale campagne voorschool KSH kinderdagverblijf Gein

PUKKSH LOGO

 

Ieder kind verdient een goede start op de basisschool. De voorschool is een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf waar peuters spelenderwijs vaardigheden leren die belangrijk zijn voor een goede start op de basisschool. De kinderen tekenen, zingen, spelen buiten, luisteren naar verhalen en praten hierover met elkaar. De voorschool is voor alle peuters van 2½ tot 4 jaar.

In Zuidoost zijn veel kinderen die niet deelnemen aan een voorschool, terwijl ze hier wel veel baat bij hebben. De gemeente Amsterdam vindt het belangrijk dat ouders uit Zuidoost nog beter op de hoogte zijn van de mogelijkheden en het belang van de voorschool. Met een campagne zorgt zij er voor dat de voorschool in Zuidoost verder aan bekendheid wint, zodat ouders op basis hiervan beter de keuze voor een voorschool kunnen maken.

In het kader van de campagne Voorschool = Voorsprong zet gemeente Amsterdam van 1 tot en met 16 oktober een nieuwe beloningsactie voor ouders in.

Beschrijving actie

De eerste 100 ouders die hun kind in de leeftijd 1 tot en met 3 jaar tussen 1 en 16 oktober 2015 aanmelden bij een voorschool-locatie in Zuidoost ontvangen een voucher voor een pakket: toegang tot een sportvoorziening + bijpassend materiaal. Er zijn twee pakketjes:

Peutergym

Wat: 10 x entree tot ‘Kruimelsport’. Bij Kruimelsport kunnen kinderen van 1-4 jaar samen met hun ouders in een zaal vol leuke activiteiten spelen en gymmen. Ouders krijgen bij de eerste deelname aan Kruimelsport een tas met speelgoed (bal, stoepkrijt, pylonnen, CD, etc).

Waar: Gymzaal de Brink (Meijehof 302)

Wanneer: Zaterdag van 9.30 tot 10.30

Hoe: Ouders kunnen aanmelden via een mail aan: yvonne@bewegendontwikkelen.nl of door te bellen naar 06 – 20802313.

Zie ook: http://www.bewegendontwikkelen.nl/programma-s/kruimelsport/

 

Judo

Wat: 2 maanden gratis judo-les bij stichting KOKA. Kinderen kunnen meedoen zodra ze volledig zindelijk zijn. Kinderen krijgen tijdens een van de eerste lessen een gratis judopak.

Waar: Groeneveen 91d

Wanneer: dinsdag of donderdag tussen 17.00-17.30 of zaterdag tussen 10.00 – 10.30.

Hoe: ouders kunnen gewoon binnen lopen of contact opnemen via judoteamkoka@gmail.com.

Zie ook: http://stichtingkoka.nl/.

 

Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken? Neemt u dan contact op met:

Iris Pereboom, leidinggevende KSH Kinderdagverblijf Gein

Jacob Krusestraat 73, 1106 ZK Amsterdam

www.kinderservicehotels.nl E-mail: gein@kinderservicehotels.nl

Telefoonnummer: 020-4511433