Home » Nieuwsbrief » Start to Run

Start to Run

Binnenkort start bij Atletiekvereniging Feniks een nieuwe hardloopcursus voor beginners: Start to Run! Wil jij leren hardlopen onder professionele begeleiding? Lekker in de buurt, de trainingen zijn op de blauwe atletiekbaan in het Bijlmerpark. Lees snel verder:

Algemeen

Wind door je haren, de geur van de lente in je neus en jij loopt daar je lijf gezond en geniet; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fitter voelen en de voldoening ervaar je echt niet alleen achteraf! Na zes weken trainen met je loopmaatjes ben je helemaal klaar voor de Start to Finish loop op de 7e zaterdag. Je kunt dan ongeveer 25 minuten hardlopen, believe it!

Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend. Zeven zaterdagochtenden staan professionele trainers en een groep loopmaatjes voor je klaar. Wie meedoet aan Start to Run, op een van de 130 locaties in Nederland, kan daarna 20 tot 25 minuten hardlopen! In anderhalf uur nemen de trainers je mee de natuur in en vertellen ze je alles dat je moet weten om te beginnen met de fijnste sport van de wereld. En ze helpen je met het Start to Run trainingsschema, zodat je doordeweeks zelf verantwoord op pad kunt gaan. Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run!

Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstips en weetjes. Je bent voor twee maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Duizenden lopers gingen je voor; afgelopen voorjaar beoordeelden zij Start to Run met een 8,4!!

In het kort:

  • Deelname aan Start to Run kost € 47,50;
  • Eerstvolgende cursus start op zaterdag 7 maart;
  • We beginnen elke week op zaterdag om 09.30 uur op alle locaties;
  • Je ontvangt een functioneel hardloopshirt;
  • Je krijgt het speciale Start to Run Magazine vol beginnerstips en weetjes;
  • Je krijgt ook nog eens drie edities van het tijdschrift Runner’s World;
  • Je bent voor twee maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen;
  • En je krijgt korting op producten van de Atletiekunie.

 

Aanmelden kan via: https://starttorun.atletiekunie.nl/ of kijk op www.avfeniks.nl

Bij AV Feniks kun je ook als je geen beginner meer bent terecht! Er zijn loopgroepen voor volwassenen op verschillende niveaus, voor ieder wat wils!