Home » Nieuwsbrief » www.jeugdvakantieplan.nl

www.jeugdvakantieplan.nl

Wat kost het?

Alle dagkampen werken met enthousi­aste vrijwilligers van alle leeftijden. Daar­om kunnen de kampen de prijzen laag houden. Kinderen met Stadspas krijgen bovendien bij alle kampen korting.

Hoe kies ik een kamp?

U kunt het kamp kiezen met een op­stapplaats dicht bij uw huis of werk, het kamp waar klasgenootjes of vriendjes van uw kind heengaan, of het kamp dat u het meest aanspreekt. In de eerste drie weken van de vakantie zijn alle vijf de kampen actief, Jeugdduin 2 ook in de vierde week en Vakantiedagkamp Agnes zelfs alle 6 de weken.

Alle kampen werken met betrouwbare leiding, die een verklaring omtrent ge­drag (VoG) moet overleggen. Er wordt goed op de kinderen gelet en er zijn gediplomeerde EHBOers.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan per kampweek en die is van maandag tot en met vrijdag. In­schrijven kan vanaf 1 april via de website van het kamp van uw keuze of door het inschrijfformulier achterin op te sturen naar het kamp van uw keuze. De dag­kampen zijn voor basisschoolkinderen en de groepen worden zo ingedeeld dat uw kind bij leeftijdsgenootjes in de groep zit.

Op de website van elk van de kampen staat meer informatie. De gezamenlijke website www.jeugdvakantieplan.nl helpt u op weg